Biermans bereikt akkoord over overname met Campie: dé sleutelspecialist in de regio.

 

Campie is een in de regio zeer goed bekendstaande vakspecialist; een middelgrote, regionale gereedschappen en ijzerwaren-leverancier met een sterke en unieke specialisatie in sleutels en sloten. 

Met deze overname verbreedt en versterkt Biermans haar regionale positie in deze specifieke productgroep voor zowel particulieren en bedrijven. 

Daarnaast verkrijgt Biermans de zeer omvangrijke portefeuille met sleutelcertificaten van onder andere industriële bedrijven, (semi-)overheidsorganisaties en winkelbedrijven in de regio Brabant.

 

De overname omvat de volledige cilinder- en sleutelactiviteiten zoals deze vanaf 1981 door Dick en Mariët Zonneveld werden opgebouwd; het produceren, kopiëren en bijmaken van vrijwel alle sleutels inclusief autosleutels, vrachtauto-sleutels (met of zonder transponder) sleutels voor motoren, bussen, analoge en digitale sleutels en sluitsystemen, complete sluitplannen en uiteraard certificaatsleutels. 

 

Het omvangrijke machinepark sleutelmachines, inclusief alle inrichtingen en sleutelvoorraden alsook de graveerafdeling inclusief de geavanceerde apparatuur en toebehoren worden overgenomen en verhuizen mee naar de hoek van de Ettensebaan, op slechts 450 meter afstand van het pand waar Campie op de Haagweg sinds 1968 gevestigd is.  

De sleutelafdeling wordt geïntegreerd in de designshop van het exclusieve meubelbeslag, in de ruime winkel van Biermans.

 

Biermans neemt ook een gedeelte van het personeel van Campie op in haar team, om de toename van activiteiten als gevolg van de overname te kunnen verwerken en uiteraard ter verbreding en versterking van haar expertise.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.