Led Partners

Biermans breidt haar productenportfolio constant uit, zo hebben wij sinds begin dit jaar onze kennis en expertise op het gebied van ledverlichting gebundeld in een samenwerking met Led Partners uit Nuenen.

Dit is een Nederlandse ontwikkelaar en producent van ledverlichting met een enorm productaanbod wat reikt van bureaulamp tot stadionverlichting en alles wat daar tussenin zit, inclusief een explosieveilig gamma.

We bieden onze relaties aan om een dialux -opname en -berekening te maken en deze ingebed in een compleet voorstel te presenteren, inclusief transparant inzicht in toekomstige energiekosten ten opzichte van huidige energiekosten, een geoptimaliseerd en "gezond" verlichtingsplan, de terugverdienperiode, de CO² besparing en besparing op onderhoudskosten. Dit alles zonder verplichting en volledig kosteloos.

We bieden 5 jaar garantie op de volledige installatie, inclusief vervanging. Tevens adviseren we onze klanten bij de EIA investeringsaftrek op ledverlichting, nagenoeg alle producten van Led Partners komen hiervoor in aanmerking.

Voor meer informatie kunt U een kijkje nemen op de website van Led Partners.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.