DRUKWERK

Biermans Bouw en Industrie: nieuw adres voor drukwerk

dhd_logo2kl

 

Als totaalleverancier voor de bouw en industrie stapt Biermans, gevestigd aan de Ettensebaan, in de wereld  van drukwerk. Zakelijke klanten kunnen er vanaf nu hun huisstijldrukwerk regelen.

 

Hiervoor is Biermans een samenwerking aangegaan met DeHuisstijlDrukkerij. Deze organisatie bouwt aan een landelijk opererend netwerk van speciaal geselecteerde vakhandels in Nederland, die als Select Partner drukwerk van DeHuisstijlDrukkerij verkopen. Aan de basis staat een kwaliteitsdrukkerij die garant staat voor drukwerk op maat: huisstijldrukwerk, maar ook specials in vele variaties tegen marktconforme prijzen.

 

Klanten kunnen o.a. voor brieven, enveloppen, visitekaartjes vrijblijvend offerte aanvragen bij Biermans door het inleveren van voorbeelden van het huidige drukwerk met daarbij de benodigde aantallen. Bij akkoord van de offerte wordt, na goedkeuring van een proefdruk, de order gedrukt en geleverd. Het voordeel voor de klant is dat er, naast de hoge kwaliteit en gunstige prijs, geen opmaakkosten en kosten voor drukplaten worden berekend. En hij kan nu alles voor kantoor regelen op één adres.

 

Biermans biedt klanten ook de mogelijkheid om bij een herdruk gebruik te maken van  een online bestelmogelijkheid via www.biermans.nl. Hier kan de klant ook meteen nieuwe versies van visitekaartjes of ander reeds gemaakt drukwerk zelf opmaken en bestellen.

 

Biermans Bouw en Industrie en DeHuisstijlDrukkerij zien in deze extra service een grote toegevoegde waarde voor de klant.
Zeker nu bijna elk bedrijf brieven, facturen en mogelijk ander drukwerk moeten aanpassen als gevolg van de introductie van de nieuwe IBAN rekeningnummers.

 

Bekijk hier de prijslijst en mogelijkheden voor het drukwerk.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.